Logo Hasker assurantiekantoor Foppie Haskerhorne
Logo Adviseur RegioBank Foppie Haskerhorne

Particulier sparen

Een nieuwe auto, een mooie vakantie of een appeltje voor de dorst. Spaart u voor onverwachte uitgaven? Dan weet u niet precies wanneer u dat geld nodig heeft. Bij Spaar-op-Maat Vrij maakt dat niet uit. U kunt op elk gewenst moment kosteloos geld opnemen.

Spaar-op-Maat Vrij is voor iedereen die al een product bij RegioBank heeft. Of als u een spaarrekening samen met een ander product opent, bijvoorbeeld een betaalrekening.

Spaar-op-Maat Vrij is vanaf 1 juli 2022 onderdeel van Basis Bankieren. Basis Bankieren bestaat uit een betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand.

  Waarom bankieren bij RegioBank?

 • Altijd direct opneembaar.
 • Vrije inleg.
 • Onbeperkte looptijd.
 • Variabele rente.


Uw spaarrekening op uw telefoon


Met de Mobiel Bankieren app heeft u altijd toegang tot uw spaarrekening. En kunt u geld overmaken of uw saldo checken wanneer u maar wilt. De app voldoet aan alle veiligheidseisen. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke code of, als uw telefoon dit toestaat, met uw vingerafdruk.

hasker assurantiekantoor regiobank foppie haskerhorne particulier betalen 2023 01

Keuzedeposito


  U spaart met een looptijd van 10 jaar en u krijgt de hele spaarperiode dezelfde, vaste rente.

 • Vaste rente voor hele looptijd.
 • Minimale inleg € 500.
 • Looptijd 10 jaar.

Wat is deposito sparen?


U heeft spaargeld over en kunt het een tijdje missen. Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart. Tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode.

Uw adviseur kan een Keuzedeposito voor u openen als u een Spaar-op-Maat Vrij rekening heeft. U bepaalt vooraf hoeveel geld u in het Keuzedeposito stort. De looptijd is tien jaar.