Logo Hasker assurantiekantoor Foppie Haskerhorne
Logo Adviseur RegioBank Foppie Haskerhorne

Zakelijk krediet

Wanneer u extra financiële ruimte nodig heeft voor uw bedrijf kan het handig zijn dat u tot een afgesproken bedrag rood kunt staan op uw zakelijke rekening. Dat is mogelijk wanneer u bij ons een Rekening-courant Krediet afsluit.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kopen van een nieuwe voorraad voor uw winkel of wanneer u te lang moet wachten op de betaling van openstaande facturen.

Een Rekening-courant Krediet/zakelijk krediet is een vorm van een zakelijke financiering. De RegioBank heeft voor u een bedrag gereserveerd. Hiervan kunt u tot een vastgestelde limiet geld opnemen, wanneer u dit nodig heeft. Wanneer en hoeveel? Dat bepaalt u zelf.

hasker assurantiekantoor regiobank foppie haskerhorne zakelijk krediet 2023 01

    Rekening-courant Krediet in het kort

  • Kredietlimiet tot maximaal € 50.000,-.
  • Flexibel geld opnemen en terugstorten.
  • Elke dag opzeggen zonder extra kosten.
  • Krediet afbouwen zoals u dat wilt.
  • Is uw krediet goedgekeurd? Dan kunt u dit binnen 1 werkdag al gebruiken. Rente: variabele rente tussen 7,5% en 10%.

Hoe sluit ik een Rekening-courant krediet af?

U vraagt een zakelijk krediet aan tijdens een afspraak met ons. Tijdens deze afspraak krijgt u een uitgebreide uitleg over het Rekening-courant Krediet en over onze manier van werken. Past het zakelijk krediet bij uw situatie? Dan vragen wij het Rekening-courant Krediet voor u aan. Zodra u alle documenten heeft ondertekend en teruggestuurd, wordt uw aanvraag zo snel mogelijk beoordeeld.